Приветствам ви с любов! Добре дошли! Радвам се, че ме открихте! Вие не сте случайно попаднали тук. Сигурно има нещичко и за вас! Винаги сме там, където трябва да сме в тази прекрасна Разумна Вселена!
♥Мир♥Любов♥Светлина♥Благодат♥Свобода♥Истина♥Хармония♥Благодарност♥Чистота♥Смирение♥Мъдрост♥Единство♥ПриятелствоОм, Аум, Аумен

Молитви

Предлагам ви няколко молитви! Запомнете, при молитвата е много важно какво намерение и чувство влагате, а не толкова къде се намирате! Вярата прави чудеса! Ако не усещате тези молитви като ваши или има думички, които не ви допадат, бъде спокойни да ги замените. Не е важно да повтаряме нечии думи просто, защото при някои хора са проработили. По-важно е молитвата да идва от вашето сърце така, както вие самите усещате. Няма правилни или не правилни молитви. Всяка молитва дошла отвътре и която е искрена, е правилна.
Първата част от публикуваните тук молитви са написани от мен - Таня, а втората са по Дорийн Върчу. Съвсем скоро ще добавя и молитви от Петър Дънов.
Ето тук За молитвите, ангелите и архангелите можете да прочетете повече информация за молитвите, да разберете какви са специалностите на отделните архангели, както и за ангелите.  

Молитви от Таня:
Благодаря ти Мили Боже, за възможността, която си ми дал да съм жив/а тук и сега, на тази прекрасна земя! Благодаря Ти за очите, с които съзирам цялото великолепие на Света! Благодаря Ти за ушите, които чуват птичите песни и милите думи. Благодаря Ти за ума и за добрите мисли в него. Благодаря Ти за сърцето ми, което може безкрайно да обича. Благодаря Ти за всичко, което си ми дал и си ме научил. Благодаря! Обичам Те! Амин!

Господи, аз вече живея в Теб! Ти си ми дал ума, който имам. Ти си ми дал тази сила, която проявявам. Ти си ми дал любовта, която нося. Ти си ми дал живота! И в името на всичко, това, което така щедро си ми дал, искам да ти служа отдадено всеки ден. Благодаря! Обичам Те! Амин!

Моля Те, Мили Боже, дай ми една малка мисъл, едно малко чувство, за да разбера, че ти си ме благословил. Благодаря! Обичам Те! Амин!

Научи ме, Мили Боже, да съм търпели/а, за да  мога да разбирам Твоя промисъл за мен. Научи ме да съм Ти доверчива и да имам спокойствието, че винаги се случва най-доброто за моята душа. Научи ме, Мили Боже, да обичам, така както Ти ме обичаш. Научи ме да виждам доброто в хората и във всяка ситуация, та да живея с упование всеки миг. Научи ме как да съм по-човечен/на и добротворен/а, така че да мога да върша работата си на земята, както Ти разбираш и искаш! Благодаря! Обичам Те! Амин!


Молитви от Дорийн Върчу
Молитва за намиране на Сродна Душа 
Мили Боже, 
Моля Теб и ангелите, които се грижат за романтичните ми отношения, да ми помогнат да създам чудесна любовна връзка с моята сродна душа. Моля ви дайте ми ясни напътствия как да открия сродната си душа, помогнете ни да се срещнем много скоро и да се радваме един на друг. Моля ви, да подредите подходящите обстоятелства така, че да можем още сега да установим прекрасна връзка със сродната ми душа. Моля ви, помогнете ми да излекувам и да отстраня всички блокажи в ума, тялото и емоциите си, които ме карат да се страхувам от голямата любов. 
Моля Те, да ми помогнеш да чуя и да следвам Твоите Божествени напътствия, чрез които да открия моята сродна душа и да се радвам на нашата връзка. Знам, че този човек ме търси със същия плам, с който и аз го търся. Ние двамата Те молим да ни събереш и да ни помогнеш да познаем и приемем даровете на голямата Любов. Благодаря Ти. Амин

Ангелска молитва за излекуване на мъка по починал

Скъпи Господи, 
Аз знам, че моя починал любим е у дома в небето с Теб. Аз те моля, да бдиш над него/нея, така че той/тя се вдъхнови от твоята любов. Моля изпрати повече ангели за моят любим и помогни на него/нея да се чувстват чудесно и щастливи в приспособяването им да бъдат на небето. Моля изпрати много повече ангели и на мен, и ми помогни да се освободя от тъгата и мъката. Помогни ми да се излекувам от моите усещания от тежест, така че аз да мога да се върна към живота, което аз зная, че моите любими искат за мен. Моля, изпрати ми знак от небето, така че да зная, че моят любим е в Твоите ръце. Амин.

Молитва за увеличаване на възможностите в бизнеса 
Мили Боже, Свети Дух, Извисени учители и Ангели, 
Моля всеки, които би имал полза от моите продукти или услуги, да бъде насочен към мен днес. Посрещам новите хора и новите възможности с отворени обятия. Желая да се освободя от всички негативни мисли, нагласи или убеждения, с които преча на тези нови възможности. Моля Ви, помогнете ми да осъзная, че заслужавам всичко най-добро още сега. Благодаря. Амин.

Молитва за заздравяване на дълготрайна любовна връзка 
Мили Боже, 
Моля Теб и ангелите, да ми помогнете да заздравя любовния си живот. Желая да простя за всичко на себе си и на своя партньор и моля ангелите да ме изчистят от целия гняв и обида - сега. Моля ви, помогнете на моя партньор и на мен да се виждаме един друг през очите на любовта. Искам да бъдат премахнати всички последствия от нашите грешки напред и назад във времето. Моля ви, работете с моя партньор, за да усещаме един към друг хармония, романтика, приятелство, уважение, честност и голяма любов. Моля, обновете нашата любов. Благодаря. Амин

Молитва за загубено животно (куче, котка)

Най-скъпи Господи. 
Аз, зная, че никои и нищо не може да бъде завинаги загубено, тъй като Ти си Вездесъщ и можеш да виждаш всичко и всеки. Аз потвърждавам, че нищо не е загубено в очите на Бога. Аз моля щото Ти, Архангел Михаил, Архангел Рафаил, ангелите на природата и моите ангели пазители, да ми помогнете да се събера с моето (куче, котка) точно сега. Аз призовавам ангелите пазители на моя любимец, да изпратят сигнал, така че, аз да мога да намеря моят любимец. И сега аз съм си спокоен, знаейки че Бог, ангелите и моето висше аз вече са се свързали с моя любимец. Благодаря Ти!

Молитва за припомняне на житейската Мисия 
Към всички, които ме напътстват и закрилят, 
Мисля, че съм забравил/а Божествената си житейска мисия, затова ви моля да ми помогнете да си спомня причината, поради която избрах да дойда тук по това време. Желая да се освободя от всички страхове, които ми пречат да си спомня предназначението си в живота, включително страха от успех и провал. Зная, че съм добре подготвен/а да изпълня мисията си, затова моля да ми помагате постоянно, за да открия пътя, който кара сърцето ми да пее. Моля ви, помогнете ми да осъзная разликата между радостта и страха, за да се посветя на дейности, които са значими за мен, чрез които да служа на другите и които да ми носят радост. Благодаря ви много.

Молитва за нова работа 
Възлюбени Създателю, 
Ти ме насочи към нова работа, затова Те моля да ми помогнеш да видя вратите, които сега отваряш пред мен. Моля за много ясни и очевидни знаци, които да ме поведат към новата работа, в която ще прилагам пълноценно талантите и интересите си. Моля Те, да ми помогнеш да осъзная, че заслужавам чудесна нова работа, и да премахнеш всички тревоги по времена интервютата. Моля да ми изпратиш още ангели, за да ми дадат кураж и увереност, които да ми позволят да получа истинското познание, с което ме даряваш в момента. Благодаря. Амин 

Молитва при проблемно поведение на децата 
Мили Боже, 
Моля Те, помогни ми да разбера детето си. Моля Те, да го обгърнеш с любов, мъдрост и разум. Моля Те, помогни на детето ми да поеме отговорност за поведението си. Моля Те, да го направляваш, за да взема разумни решения, основани върху любовта, а не върху страха. Моля Теб и архангел Михаил да изчистят детето ми от всякакви енергийни намеси и блокажи, които му пречат да бъде щастливо. 
Благодаря Ти. 

Молитва за привличане на нови приятели

Най-скъпи Господи, 
Сега аз виждам себе си, заобиколена от обичащи приятели с които аз споделям много общи неща. Аз мога да почувствам присъствието на нови приятелства с души с еднакво мислене и моля, за твоята помощ за да се прояви това видение. Моля, помогни ми да срещна нови хора, които са положителни, с духовни склонности, положително съзнание и приятни. Моля те, помогни ми да зная, че аз заслужавам любовта и вниманието на тези нови приятели. Много благодаря!

Молитва за приятелство, което е свършило
Възлюбени Създателю, 
Аз знам, дълбоко в мен, че моето приятелство с ....... е свършило. Аз моля твоята помощ, за да приема това преминаване с благодарност и мир. Аз моля Теб и ангелите, да ми помогнете, да бъда честна по един обичащ начин, към самата мен, и към моя приятел. Моля, помогни ми да бъда искрена със себе си, така че, моите действия да произлизат от любов, вместо от страх, вина или задължение. Моля, успокой моя приятел, така че, и двамата да можем да приемем тази промяна по един положителен начин.

Молитва за уреждане на семейни отношения

Скъпи Господи, 
Аз зная, че моето семейство и аз имаме ангели пазители. Аз моля, тези ангели пазители, да ни помогнат да излекуваме нашите проблеми и неразбирателство. Моля, помогни ни да изоставим всеки гняв, или непрощаване. Аз моля всички резултати от моите грешки да бъдат изчистени и опростени от всички участващи. Моля помогни ми да се откажа от всяко осъждане което аз мога да имам към себе си и други. Аз моля, нашите ангели хранители ясно да ни показват твоите насоки, като знаем, че Твоята воля , за нас е мир. Благодаря ти!

Молитва за оправяне на родителско - детски отношения

Най-скъпи Господи, 
Моля, помогни на моите деца и на мен да имаме хармонични отношения. Аз моля Твоята помощ за излекуване, на всички страхове, които се намесват между мен и децата ми, за да изразим любов един към други. Моля, помогнете на децата ми да се съсредоточат и чувстват щастливи. Моля, помогнете на моите деца да ме приемат както и моето положение. Аз моля, Теб и ангелите да помогнете на децата ми и на мен да оставим нашата непримиримост и негодувание. Моля, помогнете ни да имаме близки и любящи отношения. Амин!

Молитва за зачеване на бебе

Скъпи Боже, 
Ние имаме толкова много любов да дадем, моя съпруг и аз искаме да споделим нашата любов с едно бебе. Ние молим Теб и ангелите да ни помогнете да забременея. Моля, изпратете един от вашите най-светли и най-щастливи души в нашия живот. И нека това същество стане нашето бебе - дете. Благодаря ти!

Молитва за излекуване от стрес

Скъпи Господи, Архангел Рафаил и Архангел Михаил, 
Изглежда, че този стрес много дълбоко ме е наранил, и аз се нуждая от Твоята помощ. Моля освободи ме от натискът, който сам наложих на себе си. Архангел Рафаел, аз те моля да ме покриеш с твоята излекуваща енергия, така че тялото ми ще отхвърли последиците от стреса. Архангел Михаил, аз те моля да изчистиш негативните въздействия и мислите за страх, включително и връзките които ме изтощават. Аз съм готов да оставя всички навици на себе наказание, настойчивост или друга система на вярване, които създават стресови състояния. Аз знам, че имам достатъчно време и енергия, наистина, и аз те моля да ми помогнеш да изживея това удовлетворение точно сега. Много благодаря и Амин.

Молитва за мотивация за фитнес и тренировки

Скъпи Господи, 
Моля те, помогни ми да бъда мотивирана, да се погрижа добре за моето тяло. Аз моля Твоята помощ, да остана ангажирана с моите упражнения, да ям здравословно и да си почивам достатъчно. Моля, помогни ми да имам вяра в моята способност, да постигна и поддържам физически упражнения. Моля, ръководи ме за да знам най-добрия начин да се грижа за себе си. Ако моята мотивация отслабне, или аз се изкушавам да се бавя, моля, помогни ми да потвърдя моето решение. 
Благодаря и Амин!

Молитва за здравето на един любим човек

Възлюбени Господи, 
Благодаря Ти, че изпрати Архангел Рафаел и лекуващите ангели до леглото на моя любим. Сега аз виждам, че Ти, Светия Дух, Рафаел и ангелите сте прегърнали моя любим. Аз си представям моя любим, да се усмихва и се чувства добре. Знам, че наистина, моят любим е много добре сега, и аз моля Твоята продължаваща помощ, така че, ние може да реализираме този мир и здраве в нашето ежедневно изживяване. Да бъде твоята воля.

Молитва за един член на семейството

Най-скъпи Господи, 
Моля те помогни на член на моето семейство, да почувства мир и щастие, в това време. Аз те моля да изпратиш на члена на моето семейство, много повече ангели, да го успокоят. Моля те, обгради цялото мое семейство с една изключителна грижа на твоята Божествена любов. Помогни ни да се успокоим и да имаме вяра и доверие. Моля, дай ни знак за твоята любов, така че, ние да можем да се избавим от нашите страхове. Благодаря за цялата твоя излекуваща любов.

Молитва за Здраве и Изцеление 
Мили Боже, 
Зная, че си ме създал като Твой съвършен образ и подобие. Моля Теб, Светия Дух и архангел Рафаил да ми помогнете да позная и преживея съвършеното здраве във физическото си тяло. Желая да се освободя от всички мисли и навици, които създават илюзията за болест и болка. Зная, че Ти си Вездесъщ, Моля Те помогни ми да почувствам Твоята любов във физическото си тяло и да усетя, че ме люлееш в обятията Си в този миг. Амин. 

Молитва за финансова сигурност 
Мили Боже, 
Зная, че Ти си изворът на всичко добро за мен и че ме осигуряваш по всякакъв начин. Моля Те, помогни ми да се освободя от страховете, които ми пречат да получавам Твоите дарове. Моля те, помогни ми да чувствам благодарност, покой и финансова сигурност и да зная, че аз съм Твое чедо, върху което щедро изливаш Своята благодат. Сега се отварям за Божествените Ти напътствия: те ме водят право при онези хора, ситуации и възможност, които са част от Твоя план за моята финансова сигурност. Сега виждам и усещам себе си и всички хора като напълно осигурени материално и сърцето ми прелива от благодарност и щастие пред Вселената на изобилието, която Си създал. Благодаря Ти. Амин 

Молитва за разрешаване на конфликт в службата 
Мили Боже, 
Най-голямо ми желание е да бъда щастлив/а в професията си, затова Те моля за помощ да работя спокойно. Моля Те, нека да проявявам разбиране и да бъда разбиран/а от всеки, с когото общувам. Моля Те, освободи ме от всички страхове, които стават повод за конфликти на работното ми място. Моля Теб и ангелите да ме насочите към служебни задачи и отговорности, които съответстват на моите интереси и способности. Сега аз виждам как сутрин ставам щастлив/а за работа: моля Те нека този образ се превърне в действителност. Благодаря. Амин

Молитва при затлъстяване и прекомерен апетит 
Мили Боже, 
Днес изказвам намерението да имам апетит само за здравословни и леки храни и напитки. Желая да се освободя от всички страхове, които могат да бъдат причина да преяждам. Знам, че Ти ме напътстваш във всеки миг от моя живот, включително и времето, когато ям и пия. Моля Те, да продължиш да ме даряваш с Божествена мъдрост и мир, та всички мои желания за храни и напитки да идват от Висшия ми Аз. Благодаря Ти. Амин 

Молитва при безсъние 
Създателю мой, 
Моля Те, помогни ми да заспя дълбок и спокоен сън. Моля Те, да ми пратиш ангели-пазители, които през нощта да застанат около моя дом на изток, запад, север и юг. Виждам дома си, обгърнат от Божествената светлина на твоята закриляща любов. Желая да предам всичките си грижи и притеснения на Теб и на ангелите, та всички кътчета на моята душа да са освободени тази нощ. Моля, прати ми ангели, които да ме успокоят, за да се радвам на чудесен сън. Благодаря! Амин